2013. április 3., szerda

Szines ételeink



Jótékony színes ételeink

Itt a tavasz, a piacokon nemsokára friss, színes zöldségek és gyümölcsök közül válogathatunk. A színek pedig fontosak, mindegyiktől más és más hatást várhatunk. És hogy melyiktől mit, mindjárt kiderül!
Már az ókori Kínában és Egyiptomban is alkalmazták a színek energiáját különböző betegségek gyógyítására. Az európai kultúrkörben Peter Mandel természetgyógyász a 70-es években kezdte kutatni a színek fiziológiai hatását. Ő dolgozta ki a fénnyel dolgozó színterápia alapjait. A lila például beindítja a test nyirokkeringését, jó hatással van a narancsbőrre, a jóllakottság érzetét kelti, tehát a színterápiát fogyókúrához is ajánljuk! Aki lila ruhával és kiegészítőkkel veszi magát körül, ritkábban érez éhséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók